Media

Pragáči si pohráli s Barrákem. Byl to nářez – report z další rundy OstraVARU na Sokolska33.cz

2014_0128_sokolska33cz_report_z_barraku
Že konciky Pragofky umí pobavit, to už se nějakej pátek ví. Že k těm nejzábavnějším destinacím patří Ostrava, to se ví taky. Že se to tedy zase jednou potvrdilo v pátek 24.1. v Barráku není překvápko. Že je to ale skvělý, to se tím nijak nezmenšuje.
A navíc evidentně nejsme sami, komu se v metalovém klubu líbilo. Podobně se totiž rozplývá ve svém reportu i Adam Stavárek, redaktor webu Sokolská33.cz. A to tak, že hodně. A to tak, že od začátku do konce a na všech frontách. Načne to sérkou: „Existují obecně neoddiskutovatelné pravdy, o kterých se nedá polemizovat, zbývá jen se s nimi smířit. Stejně jako je jasné, že Země obíhá okolo Slunce nebo dvě a dvě jsou čtyři, tak si můžete být jisti, že když do Barráku dorazí Prago Union, bude to nářez. A když si k tomu dovezou živou kapelu, dá se předpokládat, že si to celé můžete umocnit na druhou.“ Vzdá props kapele: „Celému ansámblu to neskutečně šlape, živý zvuk, který mají na svědomí kluci z Champion Sound, sedne skladbám ústředního dua jako… ehm… nejmenovaná partie lidského těla na hrnec.“ Aniž by zapomněl, že středobod aka ústřední půjčovna rýmů je tu Katokomba a povídání uzavřel: „Známý MC tak na pódiu působil dojmem chlapíka, který s úsměvem od ucha k uchu zkrátka přišel pobavit pár přátel. Že občas škobrtl nebo pozapomněl na slovo? Nic hrozného, naopak to ještě více zdůraznilo tu jedinečnou atmosféru, která v přeplněném Barráku vládla. Skvělý mejdan!“
Pokud jste byli, můžete si připomenout. Pokud ne můžete si přečíst, co jste prosrali, protože tohle byl zase jednou Řáholec. Čti přímo ZDE:

Zpět