Media

Uživit se je těžké, musel bych být Karel Gott – Kato v rozhovoru pro DVTV

2016_0318_DVTV_rozhovor_KatoJak to dopadne, když si pozvou Kata do DVTV? Jak vypadá rozhovor, kde Kata spovídá Martin Veselovský, se kterým se znají cca 20 let a můžou tedy nasadit tykačku? A o čem všem a jak se baví, když si tak povídají o životě, smrti, nové muzice, staré muzice, otcovství, zodpovědnosti nebo hulení? Na to se můžete mrknout přímo ZDE:

Kato mezi světovými unikáty CZ/SK rapu dle BBARAK.cz

2014_1114_bbarakcz_kato_unikaty_cz_sk_rapuPodruhé během jediného týdne se Kato dostal do žebříčku „nej“ Česko Slovenské scény podle serveru BBARAK.cz. Zatímco minule šlo o pozici nejlepšího textaře, tentokráte jde o výslunní mezi pěti unikáty, co se vymykají i ve světovém kontextu každý něčím jiným.
Jestli „to“ autor připisuje statutu „jediného kousajícího bezzubého básníka za mikrofonem“ nebo Defskiho lyrice nebo čemu že vlastně. A kdo další se tam ještě objevil, to si můžete přečíst sami TADY:

Kato nejlepším Československým textařem dle BBARAK.cz

2014_1109_bbarakcz_kato_nej_czsk_textar

Na BBARAK.cz vyšel nedávno žebříček nejlepších textařů v Česko-Slovensku. Řeč je samozřejmě o hiphopových krotitelích mikrofonu. Není jich 7 statečných, ani kulatých 10, je jich tam špičatých 11. A na samotné špici té špičky si sedí Kato. Ó díky.
Jak, proč a kdo další se ve vybrané společnosti nachází si můžeš přečíst sám přímo TADY:

Dneska večer premiéra nový pecky od Prago na Rádiu 1

IMG_2812 copy

Dneska, tj v úterý 12.8. dostanete „Hodinky s vodotryskem“. Pravda, čas si s Prago Union zrovna netiká, a první nová pecka od vydání desky Vážná hudba. Tedy první nová pecka od Prago po více jak roce přichází na výročí třinácti dnů poté, co měl být venku už i klip, ale… Dělalo se, co se mohlo. Dnes, v úterý 12.8. po 20:00 v domácí hitparádě Rádia 1Velká Sedma ty „Hodinky s vodotryskem“ uslyšíte a příští týden už je konečně i uvidíte. Co na to říkáte?
„Hodinky s vodotryskem“ budou samo k vidění i naživo. Do zbytku festivalových setů tohoto léto už se asi nestihnou,a le kam se stihnou určitě, to je naše společné podzimní turné s PSH, na kterém spolu na střeše Red Bull Tour Busu neobjedem svět, ale Čechy docela solidně. A navíc, kde zastavíme, je na vás. Stačí, když budete hlasovat TADY:
Jo a ještě k té premiéře, Rádio 1 naladíte na 91,9 FM nebo online na www.radio1.cz

Patří Kato a Radimo k aktuálně nejlepším producentům?

2014_0805_bbarakcz_kdo_je_nejlepsi_cz_producentŘeč je samozřejmě o domácí, hiphopové produkci. V „nominaci“ se vedle Kata a Radima nebo DJ Wiche, DTonatea a spousty dalších objevili jména asi úplně všechny. Chvíli jsme dokonce autora podezírali, že si některý z nich sám vymyslel, abych jich měl více… Článek s názory „patrona“ DJ Pufaze a možností pod ním hlasovat pro svoje koně najdete na Bbarak.cz přímo TADY:

Older Posts »