Media

Spojení Prago Union a Madame Pepper se asi líbí, když boduje

2013_1112_radio1_velka_sedma_bez_debat_2
Hudbu složil: Radimo. Slova napsal: Kato. Vokály profílovala: Madame Pepper. Tahle kombinace v podobě skladby „Bez debat 2 (Drifting Away)“, kterou najdete už od zítra na CD Odložené chlebíčky funguje. Ze tmy do tmy blikla nějaká hláška o „nekonzistentním spojení“. Fakt? Většině totiž přijde, že to k sobě sedí jak prdel a hrnec. Jako svědka si můžeme vzít rodinné stříbro pražského rádiového éteru – Rádio 1. Právě tam totiž tahle pecka „Bez debat 2 (Drifting Away)“ dosáhla týden po nasazení hned na druhé místo v domácí hitparádě Velká Sedma.
Pokud byste pro ní chtěli hlasovat i dále, můžete přímo ZDE:
A jestli jí (myšleno tu pecku) chtěli slyšet naživo, doražte zítra, tj ve čtvrtek 14.11. do pražského Lucerna Music Baru na křest CD Vážná hudba. Tam zazní v premiéře i livě.

No a když už jsme u tohoto tématu, propojení Prago Union a zpěvačky Madame Pepper, že její LP Drummond kompletně vyprodukoval náš kapelník Radimo, předpokládáme víte. Pokud vás zaujala muzika a vokál nového singlu Prago, třeba by vás zajímal i crowd fundingový projekt na vydání alba Drummond na vinylu. Více se o něm dozvíte (včetně možnosti se do něj zapojit a předkoupením vinylu nebo jiné z cen se na něm aktivně podílet – toho času zbývají do konce kampaně 2 dny a co dost možná nevíte – do úspěšného konce chybí vybrat už jen cca 4.000 Kč ze 70.000 Kč!) TADY:

Snippety desky Drummond jsou k poslechu tuhle:

A na závěr první klip z desky Drummond, na skladbu „Gilded Age“ s beatem alá Hey!zeus z Obba Supa.

Zpět