Media

Kato může přijít o titul desky roku jen v případě, že do konce prosince nahraje ještě nové album – 9/10 v recenzi CD Vážná Hudba na BBARAK.cz

2013_0809_bbarakcz_vazna_hudba_recenzeKdyž je něco dobrý, tak si na to člověk nepočká rád, ale drtí ho to čekání alespoň o něco míň. Dezorient Express měl zpoždění celou pětiletku a že by si někdo stěžoval? V podobném duchu „protřepat, odležet, nemíchat“ pojal svojí recenzi nové desky Prago UnionVážná Hudba i Mikro z BBARAK.cz. Netrvalo mu to sice pět let, ale 2 měsíce je u recenze taky hned vedle nekonečna. No, wau, je veliká pointa teď říct „ale to čekání stálo za to“?
Není. I tak je ale fajn číst recenzi od někoho, kdo si desku Vážná Hudba „neposlechl“, natož „neproskippoval“, ale „naposlouchal“, než o ní začal psát moudro. A teď tedy mimo jiné píše: „Vážná hudba má koule jako Mozart a přesto, že by ji měl nejdříve prověřit čas, já o ní tvrdím už teď, že je to klasika.“ a než opisovat, co že tedy Mikroprofesor napsal dále, bude lepší vás na tu recenzi s hodnocením 9/10 raději rovnou odkázat. Najdete ji přímo ZDE:

Zpět