News

Media

Prago Union podpoří v sobotu 1.12. v Chapeau Rouge projekt One Blood

Prago Union spolu se spoustou dalších muzikantů a tanečníků podpoří už tuhle sobotu 1.12. v Chapeau Rouge projekt One Blood. Nejde o nějaký koncert, Prago Union vystoupí na samém začátku akce cca od 19:00 a zahrají cca 3 pecky. Jde o účast na projektu, který chce pomáhat lidem, co se snaží tvořit na místech, kde není jednoduchý ani samotné přežívání. Tentokrát půjde o Camps Breakerz – partu b-boys z pásma Gazy, kterým chce projekt pomoci vybudovat bezpečnou zkušebnu, kde by se mohli scházet, trénovat a aspoň na chvíli tak zapomenout na podmínky okolo a o rappera z Ugandy jménem MC Burney.
Na benefici pro projekt One Blood vystoupí vedle Prago Union ještě třeba MC Gey, MVP, Erika Fečová, Ota Klempíř a Mary C., Kay&Tvzex (Sunshine), DJane Ladida, DJ Bidlo, DJ Rockstar, Private Collective, MadFinger, Rapublica, Real Influence, Freestyle Mondays MCs crew, DJ Saybon, DJ Subgate, Pentifull a Survivals bboy crew, Barbora Fasterová a spousta dalších.
Více o celém projektu se dozvíš na stránkách www.onebloodproject.com, na FaceBooku One Blood nebo na FB události k celé akci ZDE:

Zpět