News

Media

Hip hop hraný livě – rozhovor s Radimem v Krutonu na Rádiu Wave

Těsně před „velkým koncertem Prago Union v malé Lucerně“ si Mary C pozvala Radima – kapelníka Livě Bandu aka Champion Soundu do svého pořadu Kruton na Rádiu Wave, aby ho trochu proklepla.
Nešlo ale úplně o řízky ani o test znalostí. Šlo jednak o zmiňovaný koncert Pragofky 15.Listopadu v LMB, který v tu dobu definitivně odhazoval roušku tajemství a prozrazoval jména hostů – Dědek a Krotitelé dechů, stejně jako speciální projekce od Lunchmeat.cz. Ale šlo taky o všechny další projekty, ve kterých má Radimo prsty, ságo a přísnou flétnu – tedy deska s Madame Pepper, hraní s Hey!Zeusem, jejich projekt Obba Supa
Pěkný článek o tom všem si přečtete na stránkách Rádia Wave, který si všiml i zajímavé shody okolností, že na letošního 15.11. by se jednou mohlo vzpomínat jako na „ten“ den pro domácí hip hop s živýma kapelama. Během jediného večera totiž po Praze hráli Prago s Žampyjonem v Lucerně, Oliver Lowe s kapelou Bitosti v Crossu, Erika Fečová křtila v Retru svojí desku s částí party Private Collective – a světe div se, všude bylo plno. Celý článek si přečtete ZDE:

A pokud si chcete díl Krutonu s hostujícím Radimem poslechnout, můžete přímo tady:

Zpět