News

Media

Trojboj na Uprisingu

Hlavní vítězství Uprisingu 2012 je vítězství nad počasím a smůlou. Loni v létě déšť a vichr, v zimě více „fyah“ než by stačilo na celej Babylon… 24. a 25.8. naštěstí v oblasti Zlaté piesky v Blavě jen krásný azůro, sluníčko a nadšení, kam se člověk podíval. Pragofka hrála v sobotu na závěr hiphopového trojboje Vec / Moja Reč / Prago Union za doprovodu Livě Bandu a je bez debat, že to byl jeden z nejlepších fesťáků tohoto léta. A lidi? Sleduj foto, víc už jich tam měli jen headlineři.
A vůbec, má smysl vám vyprávět, jak se Zverina ztratil a našel se šlápotami na totálně špinavém tričku těsně před koncertem? Jak nad ránem na hotelu Flóra totálně najebaný týpek dával Rytmusovi punchlines a vyděsil tak recepční k smrti? A že tam měli sedačku Kodreta, moderní hit mého mládí? Že DJ Vadim zahrozil totálně zabijáckým DJ setem, který roztančil i důchodce v našich řadách?… To z fotek nasajete sami, ne?
Díky Sveťovi za pozvání a díky Romanovi jak za servis, tak za to, že nás nechal přetáhnout o 5 minut a zahrát „Hey!“ – bez toho by to nebylo ono. Díky lidem za to, že byli úžasní a díky Petře za fotky.

Jinak reporty z fesťáku se zmínkami alá „skvelý trojkoncert Veca, Mojej reči a Prago Union s Livě Bandom ukázal kvalitu domáceho hip-hopu“ najdete třeba na webu Hudba.sk ZDE: a bez povšimnutí neproplul hiphopový trojboj ani pod drobnohledem reportu Webnoviny.sk ZDE:

Zpět