News

Media

Neberte drogy – report a rozhovor s Katem z Vyškova

Na městských stránkách Vyškov.cz najdete slovní přepis legendy, která se odehrála v sobotu na prknech místního klubu B29 Budvarka. „PRAGO UNION v B-29 – Kato plus další čtyři existence na pódiu opravdu zvládly udělat Řáholec na který budeme ještě dlouho vzpomínat. Kult Hip hopu si opět přišel na své v klubu B29. Co jiného se dá taky od Prago Union čekat.“… Čekat se dalo leccos, ale jak vidno z reakcí, skutečnost to očekávání předčila, ať už jakýmkoliv směrem. Když domorodec/znalec místního prostředí/promotér večera Nasty hodnotil akci a návštěvu „ty vole, tady jsou lidi, co tu maj metalový kapely, lidi, co jsem na hiphopu deset let neviděl, tady jsou zvláštní lidi… A takovejhle zvuk jako Tomáš Sochůrek z místního aparátu nevykroutil asi nikdo“. Bylo jasný, že dění jak na jevišti, tak v hledišti překvapuje i nejzkušenější z matadorů. Když hrál na konci „Verbál“, dělali lidi virvál, jak kdyby to byla hymna města Vyškova.
A když už tu Kato drtil místňáky ve fotbálku, vznikl i jeden stručný rozhovor. Pokud chcete pár moudrých slov do života v těžkých dobách, určitě to dejte.
Vyškov dík, Řáholci bylo učiněno za dost. Zdravíme Vojtu a posíláme velké díky Nastymu, že jedenáct let tyhle mejdany dělá a po těch letech nám ochotně dovezl čajový servis a fén, s nadšením promotéra akce číslo jedna. Dík. Určitě se ještě uvidíme.

Report i rozhovor najdete přímo ZDE:

Zpět