News

Media

Sklizeň roku 2011 podle časopisu Rock & Pop

Začátek Ledna a okurková sezóna jsou tu, vítejte. Máváme měsíci, kdy nikdo nekupuje muziku, proto se ani žádná moc nevydává. Je tu doba, kdy lidi polehávaj doma a buď naříkaj, kolik je stáli Vánoce a Silver nebo zuřivě listujou katalogem s povánočníma výprodejema, tudíž chození do klubu je ten poslední nápad, co by měli. Je tu doba, kdy redaktoři vychrápávaj kocovinu ze změny datumu a tak rádi recyklujou, co si připravili už koncem Prosince. Bilancujou a shrnujou a hodnotěj a do křišťálový koule se na příští rok koukaj… Přesně tahle báječná doba je tu.
Letos snad ale ještě línější, než jindy. První týden nového roku je minulostí a že bychom se zmítali ve víru anket a nových promaků, jak promáknout všechny staré rubriky, to se říct nedá. Jedním z těch, kdo už ale se svým pohledem na rok 2011 a muziku s tímhle datem vydanou, přeci jen přišel, je časopis Rock & Pop. I když, ten titulek je lehce zavádějící. V jejich článku Sklizeň letošního (tím rozuměj loňského) roku totiž nenajdete názor redakce ani aritmeticky zprůměrovaný, ani po jednotlivých členech. Co tam najdete jsou názory a odraz vkusu kapel, které se představili v rubrice Uši zmiňovaného časopisu. Je nám ctí, že dvakráte se tam objevuje i deska Prago UnionV barvách.
Komplet si tyhle občas velmi zajímavé muzikantské tipy na ty nej desky a největší domácí událost loňského roku můžete přečíst ZDE:

Zpět