News

Media

Haló, je tu někdo? Záznam chatu s Katem a Marem na Lide.cz

Ve středu 5.10. probíhal od 16:00 na serveru Lide.cz chat s Katem a Marem. Pokud jste ho z nějakého důvodu nestihli a zajímalo by vás, co tam padlo. Nebo pokud byste si chtěli celý chat projet ještě jednou. Nebo pokud máte jakoukoliv další otázku, co by se sem dala doplnit, ať to máme hezky do třetice a dalo se na ní odpovědět ANO, tak tady to máte: link na záznam chatu je ZDE
Je to celkem výživné a dlouhé. Jen mě vždy fascinovali dvě věci: 1) lidé, kteří se připojí na chat s Katem pro to, aby se ho zeptali, s kým že to vlastně ten dnešní chat je. 2) Lidi, kteří plýtvají energií a časem na to, aby se zeptali na něco jako je datum koncertu, který najdete na stránkách člověka, kterého se ptáte. Ne že by vám to kluci rádi neřekli, jen by možná jeden čekal, že možnosti, jak s někým mluvit i když skrze klávesnici, se dá využít i lépe.
Buď jak buď Kato s Marem za vaše zvídavé dotazy děkujou, na všechny by nedokázali odpovědět ani kdyby psali rychlostí Střihorukého Edvarda. Pokud se tedy na ten váš nedostalo, pište si na pragopyco@seznam.cz.

Zpět