News

Media

Prago Union vyfásli nominaci na Cenu Óčka

Hudební televize Óčko jde ven s nominacemi na devátý ročník svých hudebních cen – PURUM Ceny Óčka 2011 a po nominaci ve Festivalových Hudebních Cenách, kde vítězství za Hip hop brali PSH je tu další nominace pro Prago Union.
Seznam všech osmi kategorií a celkem dvaatřiceti nominovaných najdete na adrese ceny.ocko.tv, my se zaměříme jen na 2 kategorie, co nás nejvíce zajímají: Hip hop (CZ & SK), kde jsou nominovaní: IdeaFatte, Prago Union, PSH a Rytmus. Tou druhou je celkem nečekaně kategorie Videoklip roku CZ & SK, kde můžete hlasovat pro dvě hiphopové videa: Wichův majstrštyk pro PSH – „Můj rap, můj svět“ a „Technotronic flow“ od Madskilla s Rytmusem.
Hlasovat se dá buď smskou za peníze nebo na zmiňovaném linku ceny.ocko.tv i zadarmo. Najdeš tam přesný návod, jaký má kdo kód, na jaké číslo máš svůj hlas poslat… To hlavní ale je ta možnost hlasovat. Výsledky netvoří žádná akademie, žádná „odborná“ porota, tvoří je ti, co je tvořit chtějí.
Jak to celé dopadlo a kdo nakonec vyhrál se dozvíme během slavnostního udílecího večera v sále velké Lucerny ve středu 16.11.

Zpět