Media

Na Pohodu, víš jak

V sobotu se nám dostalo té cti hrát na festivalu Bažant Pohoda v Trenčíně. Bylo tam sice vedro jak u pekelnejch kamen, ale jinak to byl úplnej ráj. Neskutečnej program, kvanta zábavy, bezchybná organizace, nehorázná atmoška.
Šapitó O2 stage, 14 hodin. Teplota ve stínu: 32. Teplota v šapitó: ještě o dost víc. Lidí v šapitó: cca 4.000. Pocity: lehce nervózní. Pot kape. Jdeme na to. Nálada: VAR.
Co se atmošky týče, ještě jsme asi s kapelou neodehráli lepší koncert. Náročným víkendem servaná kapela toho sice měla před koncikem plný zuby a ve stínu se snažila dohnat spánkový deficit, ale na pódiu jí lidi dohnali k výkonu a snad i k slzám štěstí. Belze Bob do toho šel tak, že jsme měli obavu, aby se dočista neodpařil. Watcha s basou předváděl nový krokový variace, co se naučil na SDK. Mrak to balil nejen na svoje šlapky. Radimo krumpoval s přísnou flétnou. Maro rumpoval faderem. A i jindy celkem introvertní Kato po pódiu půl koncertu skákal… Publikum bylo totiž famózní, dokonce si na nás přitáhlo transparent „Sklep“. Ve 3 nás z pódia museli vyhodit, jinak bysme tam snad byli doteď jak to bylo skvělý.
A protože ani jeden koncert nebyl dost, dali jsme si ještě v redukované sestavě Kato / Maro / Radimo mini livě show pro Radio FM, která se zvrtla v jeden z nejdelších live přenosů historie éteru. Místo plánovaných 2 pecek jich bylo nakonec 5.
A pak už jsme si fesťák vychutnávali plnými doušky jako běžný návštěvníci s bonusem přístupu na nevšední místa. Tužili jsme partu na všech možných koncertech, vystáli fronty na falafel i jiný pochutiny. Obdivovali jsme Portishead i Magnetic Man, Beirut i M.I.A., Israel Vibration i WWW a když nám na závěr trhal játra Rusko, pařili vedle nás nejen Vec, ale i Benga, P-Money a kompletní ansábl M.I.A.Pohoda 2011 byla zkrátka zážitkem, na který se nezapomíná.
Díky Michalovi Kaščákovi a jeho partě za to, že dělaj světovej festival v našem koutě evropy. Díky Michalovi Kaščákovi ještě jednou, že nám dal možnost se na tomhle festivalu svojí troškou podílet. Díky Lucii, Juniorovi a všem, co se o nás skvěle postarali. A díky všem, co nás přišli v tom šíleném vedru tak šíleně podpořit. Rádi bysme si mysleli, že jste se v sobotu ve dvě nepřišli jen náhodou schovat před sluníčkem :) DÍKY.
Naše fotky a videa se zatím chystají, pár linků jinam už ale pro vás máme. Na Style.hnonline.sk jsou nejkrásnější momenty Pohody včetně fotky z našeho konciku ZDE. A na Hudba.zoznam.sk rozsáhlý report ze sobotního dne Pohody, pod kterým najdete hned několik fotek z našeho hraní ZDE.

Zpět