Media

Video z Woodstocku v Bystřici

V sobotu 9.4. se Prago Union i s Livě Bandem vydali do Bystřice nad Pernštejnem a vyklubala se z toho po všech stránkách velmi zajímavá zkušenost. Okresní sokolovna s pokřiveným parketem, kde brousili podrážky svých tanečních střevíců prvorepublikoví starostové, řečnickým pultíkem, kde museli plát plamenné anti imperialistické proslovy předsedů Národního výboru… Menu „masová směs + brambor“ pro polo vege kapelu. Půjčili nám svýho Jordana, abysme si mohli zahrát balón. Místní poctivě kalili rum z lahve včetně svých křehkých poloviček už od časně odpoledních hodin. A koncept večera: 4 (slovy: čtyři) live kapely a jedna klasická hiphopová kapela.
Co vypadalo jako čistokrevná sebevražda se ale nakonec neuvěřitelně povedlo a domů si vezeme zážitky vskutku nezapomenutelné. Ať už to byla husina z tracku místní kapely Ecce Homo pro jejich beatboxera Beat Upa (RIP). Nebo pobavení nad tím, jak je možné se během několika hodin sešrotovat a je jedno, jestli jste otylý famoušek, co dá mrdu hlavou o podlahu, že se mu oči protáčí jak chameleonovi a při vyvádění ven dá druhou o futra, nebo jste třeba z kapely Keyborg a rozhodli jste se kandidovat na prezidenta baru a svojí partu ještě více sblížit a stmelit.
David Kadlec a jeho parta Tranzistory měli nápad na večer s live hiphopem, pochválena budiž jejich odvaha i schopnost to celé ukočírovat a tady je jedno video pro přiblížení tohoto dýchánku a jeho atmošky.

Zpět