Media

Poslouchej IdeaFatte + Kato a Vec: Složenky a machři

O hostovačce Kata „Složenci a machři“ v druhém singlu z dalšího alba IdeaFatte – Dočasně nedostupní, kde se objevuje ještě spolu s Vecem už myslím řeč byla. Tady je tedy kompletní komentář a vysvětlkivky od Malého Velkého Pepka a samotný track k poslechu a tanci, juchů.
„Že se nová deska „Dočasně nedostupní“ už opravdu blíží, ví i tvůj lokální pošťák, co se s balíkama s label merchandisem nezastavil už asi měsíc. Nikdy jsme se s vydáním desky nezpozdili, teď jo. A proč? Protože jsme čekali na to, až Tvůj oblíbený rapper pošle svou sloku. Nová deska IF tedy přijde v dubnu. Na začátku určitě ne, na konci snad taky ne.

Teď posíláme ven druhý singl „Složenky a Machři“. Track vznikl vlastně totálně inspirativně, hned po nacistech mě serou nejvíc složenky a jejich placení. A to určitě i Tebe, tebe i Tebe. A taky to dost sere Kata s Vecem. Dva veteráni, kteří se nikdy neobjevili na společném tracku.

Tenhle track nemá nějak navazovat celkovou atmosféru naší nové desky. Je to jen druhý úlomek z celkových sedmnácti dočasně nedostupných střepů. Beat dělal Fatte samozřejmě, master a mix Kenny Rough. Příjemný poslech.“

IDEAFATTE: Složenky a Machři (+Kato, Vec) by tynikdy

Zpět