News

Prago Union pokřtí Smrt Žije před vyprodaným Lucerna Music Barem

Prago Union - MTRNM IV (predni strana) copy

Pražské hip hopové duo pokřtí nejprodávanější desku letošního léta spolu s hosty, novým klipem, bonusovým CD pro fanoušky s nevydanými věcmi a naposledy v Praze i s doprovodnou kapelou Champion Sound v tomto složení.
Prago Union se opět podařilo nadchnout fanoušky i kritiku svým posledním albem Smrt Žije, které bylo světu oznámeno úspěšným singlem “Varování”. Takže zatímco si kdekdo prozpěvoval: “Možná jsem moc, ale ty jsi nejvíc!”, deska se ihned usadila na špici žebříčku nejprodávanějších alb, ať už lokálních či zahraničních, u nás na celých pět týdnů v kuse. Nicméně, kluci nechtěli nic uspěchat a křest si naplánovali až na 16. listopad u příležitosti svého pravidelného večera v Lucerna Music Baru.
Kdo měl to štěstí a zajistil si vstupenky na dva týdny dopředu vyprodaný koncert včas, se má proto na co těšit. Kromě křestu, si v Lucerně totiž odbyde svou premiéru i zbrusu nový videoklip k písni “Co Si Počnem?”, jehož režie se tentokrát ujal Jordan Haj. Na stánku s novou nabídkou Merche i hudebních nosičů bude mít také možnost získat zdarma čtvrté pokračování bonusové kompilace nevydaných skladeb MTRNM IV, kde najde, mimo jiné, i výsledek nedávné spolupráce s Davidem Kollerem (“Jo, Aha”) nebo původní verzi skladby “Hodinky S Vodotryskem” či pokračování skladby “Vybarvená” s názvem “Dobarvená”.
Samotné vystoupení bude mít také v bezmála dvouhodinovém bloku co nabídnout. Kromě doprovodné živé kapely Champion Sound se na pódiu zastaví i Rest a MC Gey, aby naživo předvedli své sloky ze Smrt Žije. Před a po se o zábavu postarají DJs Maro, Jeffology a Kato.
A jestli vás zajímá, jestli slovo ‘poslední’ ve spojení s vystoupením Prago Champions znamená konec živé kapely na koncertech Prago Union, tak vězte, že v žádném případě! Tak trochu staronové obsazení nového kolektivu představí Kato a Maro rovněž na koncertě 16. Listopadu 2016 v Lucerna Music Baru. Ostatní se ho samozřejmě dozví hned poté, stejně jako budou moci shlédnout i nové video. Tak zatím…

Zpět