News

Jak jsem vybatllil Seagala (Rock For People, Red Bull Tour Bus, 3.7.)

Každá akce je něčím zvláštní. I ta nejobyčejnější. Ne, že by to byl případ domácí těžké festivalové váhy Rock For People. I když to může jednomu připadat chvílemi těžkopádný, kam už jinam by se měl těšit, že áno. No nicméně, když lidská buzola a vrchní navigátor a zarytě věčný student návodů Messier Tomesh po cestě do Hradce zjistí vedle rychlosti větru, teploty vzduchu při dotyku se rtutí a lidskou pokožkou, také tu skvělou novinu, že Prago Union reálně předskakují Stevenovi Seagalovi, je o pozdvižení posádky postaráno měrou více jak vrchovatou.
Jsme nedočkaví a dychtiví. Náš koncik uteče jak voda. Lidi skvělý. Je jich jak na Václaváku a řvou jako bysme přivezli hokejovou trofej.
Jaké je ale naše rozčarování, když zjistíme, že hvězda si nepřeje býti obtěžována rumunen? Všechny nás svrběl jazyk. Možnost zeptat se, jak to tenkrát bylo na tom mejdanu s Van Dammem? A jestli by ho dal i když by sjel do bleskovýho roštěpu a mířil pěstí zákeřně přímo do Betléma… Taková šance prostě není úplně každej den. Asi si to ale Steve velmi dobře uvědomoval a právě proto, že na podobně mongoloidní kidy picnutých individuí neměl náladu, zůstali jsme za plotem a čekali a čekali.
A víte co? Je úplně bez debat, že Pragofka měla pod Red Bull Tour Busem víc lidí. Talkže Muž s cejchem srmti může jít klidně skočit z mostu, neb ho vybattlila hippie parta z Prahy. Hands down!
Díky za pozvání, mocnýmu kotli za neustálý povzbuzování, i když se chvílema nedařilo. Díky Evičce za super servis, Jediovi za sílu, co nás provázela a @Pernikphoto za skvělý fotky. U Í.

Zpět