News

Konec světa (Stoun, Frýdek-Místek, 23.11.2013)

Nic už není jako bejvalo… Ale prd. Je spousta věcí, míst a lidí, na který je spoleh. Zklamat jako by ani nebyli schopni. Jedno takový místo / klub / lidi nachází Pragofka každoročně ve Frýdku-Místku v klubu Stoun.
Kdyby přišel konec světa, nebylo by od věci na něj čekat zrovna tady. V nejútulnějším atomovým bunkru na světě. My se vraceli na stará známá místa. Náš fotograf Pernik klopýtal pod zem se dvěma věcma. Kombem a otevřenou hubou. Ukousnutí jazyku hrozilo s každým schůdkem. Zatímco zbytek party nasadil jen pobaveně shovívavý úsměv místních mazáků.
Vevnitř ve varu. Poladěný interiér. Jako vždy skvěle naladěný massive pod pódiem. Neuvěřitelná atmoška. Husí kůže. Úplně chicken skin, you know. Vyvolávání, velký vyvolávání po několikátém přídavku, až do situace, kdy už není CO hrát. Kalba převeliká. Noční falafel. Výtržnost. Romantika pohledu na ranní Frýdek ze hřbetu aut…
Frýdek, bylo to veliký, patří ti díky stejně veliký. Díky Kamilovi a partě ze Stounu, do roka a do dne se vidíme znovu, přátelé. Když koukneš na fotky alá Pernik (@pernikphoto), je snad jasný, že Prago Union a Stoun patří k sobě, ne?

Zpět