News

Prago v Brně jak Queen v Budapešti (Melodka, Brno, 7.11.2013)

Pachatel verbálního atentátu se vrací zpátky na místo činu. Kato i zbytek Prago sebranky se zase jednou vydali na východ, s cílem obsadit Brno. Psal se čtvrtek 7. Listopadu, léta páně 2013 a byla to vražda, napsala…
Melodka je pro Prago Union lokálem zaslíbeným. A ani tentokráte tomu nemělo býti jinak. Starý dobrý provozák Bezďa je týpek k pohledání. Zvukař Rolf jakbysmet. Stejný je i support – volnoveršující Don Hobliňon a Maniak. Starý je ostatně i plakát. Asi jediné, co je tedy nové, je naše deska Vážná hudba, kterou sem jedem předvést v plný parádě. A pak světelný park. Ten je v takový bruntálu, že už se jen hejbat a připadáme si jak Queen v Budapešti. Lidi řvou, až z toho běhá mráz po zádech. V hučících uších by mohlo ještě den poté hrát „We are the Champion Sound“ a „we will, we will RAP you“. Holky tu maj zase krásný, často odvážně potetovaný. Fans přítulný. Někdy až příliš. 30 lidí v backstagi (a to ne jako obrazně, ale 30 kusů člověka fakticky) je vážně dost. Jinak to ale byla krása nesmírná, přesně tak, jak to vypadá na fotkách alá Pernik (@pernikphoto).
Zdravíme Bezďu i celou Melodka crew a děkujeme za další pozvání a klasicky skvělej servis. Slovo nahoru pro Hobliňona a Maniaka, co poctivě krotili mikrofon ve svý freestyleový věci. A extra tlusté zvolání ven si zaslouží náš brněnskej Melodka massive – takový fans jako jste vy, nemáme nikde. Víme o tom velmi dobře a do roka a do dne se na vás budeme těšit znova. S novým programem i novým plakátem. Mír.

Zpět