News

Bounce Bounce, Battle Kings a Mighty Sounds aneb další příliš dlouhey víkent s Prago je tady

Prago Union se svojí para show zase jednou vyráží oblažit a nechat fandům a fandám zvlhnout ucho, oko i kdovíco jiného. Vezmou to z gramců v Praze přes klasický koncik z gramců a majku v Rýmařově a skončí u kytar a bubnů v Táboře. Bez ohledu na místo a formu stále platí: „Vždycky se radujem, když se lidi sejdou“, tak doufáme, že tam budete s náma, čekuj:

Tady tiskovka k Prago DJským setům alá Kato a Maro v pátek 19.7. v pražském klubu Chapeau Rouge:
První letní Bounce!Bounce! už 19. července v Chapeau Rouge
Bounce!Bounce! je třípatrová akce, která se koná pravidelně každý měsíc v klubu Chapeau Rouge v centru Prahy. Hudební produkce probíhá zároveň ve všech patrech klubu – v undergroundu, dance clubu i na baru, který je na úrovni ulice.
Rezidenty Bounce!Bounce! jsou Kay a Tuzex z kapely Sunshine, kteří hrají v -1. patře Chapeau Rouge celou noc jako DJs. Žánr, ve kterém se jejich hudba pohybuje, sami výstižně nazývají „trash electro, drumstep, ghetto bass, grind house, etc.“
Ostatní hosté party se mění v závislosti na náladě, počasí a ostatních snadno měřitelných parametrech. Tentokrát se dvě patra pod zemí vystřídají DJs Kato & Maro, jejichž jména si spíše spojíte s kapelou Prago Union – dá se tedy předpokládat, že hip hop bude hlavním žánrem v jejich vystoupení. Až jim dojde dech, nastoupí na scénu Them Darned Teenagers, kteří nejsou na Bounce!Bounce! žádnými nováčky. A slibují: This will hurt!
Na baru se o zábavu postará DJ Ed Bass se svým elektro setem.
První prázdninový Bounce!Bounce! se koná v pátek 19. července 2013 jak jinak než v Chapeau Rouge.
FB Event ZDE:
PS: Kato s Marem by měli hrát už okolo půlnoci, doraž tedy včas výletníku.

V sobotu 20.7. vyrážíme vážně vostře doprava a nahoru. The place to be je Rýmařov. Mejdan to be je festival Battle Kings. Nebudou jen Prago (festival o jedný kapele, to by byl hodně zvláštní festival), ale i Ektor & DJ Wich, TyNikdyBoyBand (Boy Wonder & Idea), Rest & DJ Fatte, Paulie Garand, Safari, MC Matheus, Rock & Basta a spousta battlů od freestyleu přes beatbox až po bedly taneční. Rostou.
FB event ZDE:
Ofikiální web TU:
Prago Union jsou v koncertním plánu na 23:30, buď na pozici včas.
A takhle vás na Battle Kings zve mistr hereckého umění – DJ Maro. Multitalentovaný čávo, no není liž tak? Jest tak!

A v neděli 21.7. to všechno dorazíme. Plná palba z bambitky. Na festivalu Mighty Sounds budou Prago Union + Champion Sound muset prokázat, jak mocný sound dokáží vyluzovat ze svých zvučných dřívek, když za ně Kato a spol vemou. Mighty je jeden z těch fesťáků, který jsou pro nás jako hiphopovou kapelu největší výzva, protože hiphopovýho není na Mighty krom nás opravdu nic. I jako nejmíň potetovaná a nejmíň vostrá parta se s tím ale poperem, před dvěma lety to bylo naprosto skvělý a nepochybujeme, že letos by se na tomhle zvyku mělo cokoliv měnit. Navíc Ky-Mani Marley? Suicidal Tendencies? Přátelé, tohle bude nátěr v plnejch barvách!
Mighty web ZDE:
Pragofka jde na zholení v 17:50 na stagi Jan Hus a to se ještě uvidí Ktož jsú boží bojovníci.

Howgh.

Zpět