News

Bob must go on

Nic netrvá věčně. Ani El Boogie Man na bicích Prago Union Champion Soundu. Byly to krásný 3 roky. Úplná krasojízda. Pády a ponorky. Vrcholy a euforie. Vyprodaný kluby, fesťáky, haly. Smradlavý díry a nemoc. Lucerna. Kemp. Pohoda. Pragofka. IBE. Juste Debout. Diamond D… Viděli jsme spolu svět. Splnili si všechny sny, co jsme mohli mít. I víc. I tak je dneska na čase předat paličky jak štafetový kolík a dál pokračovat každý svojí cestou.
Bobini tu byl od začátku. Na prvním dvoj koncertu Prago s kapelou v LMB 16. a 18.11.2010 si Kato ještě ani pořádně nepamatoval, jak se jeho kapela jmenuje. „To je Bob, udělejte pořádnej bordel pro Boba.“ ale hlásil spolehlivě. Bez Bobskiho už to nikdy nebude stejný. Odchází s ním rytmika. Odchází s ním charizma. Fousy. Úsměv. Černokněžnický tajemno. Pyžmo člověčiny. Hodnej zlobivej kluk. Ale netřeba věšet hlavu. Netřeba slzu ronit. Nikdo přeci neumřel. Něco končí, jen aby začalo něco jiného. El Boogie Man neprošel bez povšimnutí. Zanechal otisk. Nám v kapele se vryl pod kůži. A jeho odkaz v Prago Union bude věčnej. Na nové desce PUVážná hudba hraje zrovna jeho beat pod jedním z lyrických vrcholů desky – peckou “Kdo z koho“. „Nejde o tebe, o něj ani o mě. Vlastně jde o nás. Velký finále je neustále blízko. Pro každýho máme v srdci prázdný místo. Tvůj boj jak zaplníš ho.“ Třeba tedy konec El Boogie bubeníka v Champion Soundu znamená jen zrození El Boogie beatmakera, kdo ví?
Bobski, bylo nám ctí. Budeš nám chybět. Ať se ti daří. Máme pro tebe v srdci prázdný místo a určitě se ještě potkáme. Prááágo Čůůůryjo!

Zpět