News

Zapomenutý desky a odchod do slunce (Náchodská Prima sezona, 4.5., Club Bazzen)

Občas se posere i to poslední, od čeho by člověk takovouhle krásu čekal. Když už naložíte mozkomíšně roztroušenou posádku a povede se vám změnit kvadrant a přejet do Náchoda. V kufru máte všechno, co potřebujete. Všechny tašky jsou na svém místě. A stejně ještě není vyhráno. To ještě stále zbývá prostor pro to, aby taškám chyběl obsah. Když nechybí in ear, na místě jsou gramce ve sjízdném stavu. Najde se Serato i kabely, nemocný MacBook funguje, jehly mají ostrost i zvuk… Ještě pořád můžou chybět Serato desky. A jestli jste už někdy ve chvíli, kdy má začít koncert, zkoušeli shánět tento tovar ve městě Náchod, víte, že je to oříšek. Pokud ne, řeknu vám bez natahování, že to je mission impossible.
Naštěstí DJ Mejrou je technologicky zdatný mládenec, co se nebojí výzev. Prago Union je kapela, co se nezvdává a rukavice házené zásadně, ale zásadně sbírá. A fanoušci Pragofky by své obblíbené kapele odpustili asi úplně všechno. Že chybí nějaké Serato desky? Pche. Prkotina :)
Náchodský Bazzen tedy navzdory technickým potížím, co nebyly na vašem přijímači, vlhne nadšením. Krom notování Prago klasik, které zlidověly budí povyk i Kato slib věrným hordám, že právě dnes dokončil novou desku Prago UnionVážná hudba a příště už se tedy uvidíme a uslyšíme s novým matrošem. Lidi to beztak berou. Kdyby nad ránem v Náchodě svítilo žblunce, všichni bychom do něj, držíc se za ruce, společně odešli.
Zbývá poděkovat za pozvání Jindrovi za pozvání, Štěpánovi Landovi za pěkný fotky a vám všem, co jste dorazili podpořit za to, že nejste pecky, co s pocitem „srdcařů“ sedí natruc doma.

Zpět