Prago Rap vs Navi Soul na Burton Špindl Spring Sessions


Hudební mistrovsky přátelský zápas
Pražská 1.A třída
Domácí: Soul Sokol Navigators VS
Hosté: 1. RC Pragofka
Datum: Pátek 5.4.
Hřiště: Špindlerův Mlýn, pod sjezdovkou Svatý Petr
Vstup: Riders s registračkou zdarma, zbytek světa symbolika

Na horské svahy se blíží jaro a zpod sněhové pokrývky už tu a tam vykukuje čerstvý jarní pažit. Jako slavnostní zakončení zimní přípravy jsme si pro vás dovolili připravit jednu lahůdku – exhibiční, hudební mistrovsky přátelský zápas, kde domácí Soul Sokol Navi vyzvou hosty z Vršovic – 1. Rap Club Pragofka. Jinak buřty, mok zlatavý i tombola budou samozřejmě taky.
K vidění tak bude „to nejlepší z obou světů“. Na jedné straně Navi Soul, na druhé straně Prago Rap. Řež to bude lítá, ale v duchu fair play. Proto i fanoušky rádi bychom vyzvali: „fandi, ale zůstaň člověkem.“ Organizátoři slibují, že hřiště přímo pod sjezdovkou Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně bude připravené perfektně a na cokoliv. Že ale tahle hudební mela rozpustí ledovec a sežehne i Babylon, to možná ještě netuší. Obě party jistě bude spojovat počáteční skřehlost, ale tu odhodí s posledními zbytky zábran. Kdyby se nedařilo, kluci slibují, že budou jezdit klidně po zadku a trávu žrát… Při nejhorším prý i pálit! Dají do toho srdíčko a doufaj v štěstíčko, tak určitě. Bude to žhavý. Bude hořet. Nejedno zvučné dřívko padne na hranici „friendly fire“. Slavnostním vyvrcholením celého mače totiž bude fůze a výkop společný. Proběhne družba?
Přesně tak, proběhne družba. Na jednom pódiu budou najednou rozestavěny bojové šiky Navigators i Prago Union. Každý z týmů předvede, co během zimní přípravy nadrtil. Aby se pak obě skupiny spojily v jednu hordu, propojily svět soulu se světem rapu a společně odehráli několik kusů. Protože je ale v mančaftu potřeba mít pokoru Mirka Dušína, i trochu hajzlovství Bratrstva kočičí pracky. A protože krom toho zúčastnění se, je důležitý i vyhrát, dojde i na malý střet a orchestrální souboj pod taktovkou dirigentů Tomáše Konůpky a Radima o neoficiální titul #1 Sound aka Vládci Prahy.
Jak tahle sranda dopadne? To se dozvíte jedině na Burton Špindl Spring Sessions v pátek 5.Dubna ve Špindlu. Plýny ssebou, ať se z toho neposerete, přátelé. Dobrý den, muzice zdar, soulu a rapu zvláště.