News

Akusticky v Music City (Music City, Praha, 12.12.’12)

Mrtvolix crew v naprosto plným efektu. V pondělí přes den se Champion Sound livě band konečně vrátil po evropském turné s Diamondem D na rodnou hroudu. V úterý se s tím srovnával – většinou v poloze ležícího střelce při doplňování spánkového deficitu. A ve středu odpoledne už se Prago Union v nejlepší formě hlásí v Music City, aby tu odehráli svůj akustický koncik.
5. narozky Music City, úplně magický datum 12.12.’12, kláda jak hovado, poločas rozpadu teď, no paráda… Dneska to bude trochu jinak, než obvykle. S kontrabasem a španělou, bez efektů a delayů už jsme si to vyzkoušeli. Jednou. Jednou z více jak sta koncertů. Tudíž lehká nervozita ve vzduchu rozhodně visí. A na všech frontách. V čase před Vánoci se totiž našinec spíš tlačí s potem ve tváři ve frontě na spokojený úsměv pod stromem, než že by vyrazil na koncik a den otevřených dveří nejlepšího shopu s potřebami pro muzikanty – Music City.
A jak myslíte, že to teda dopadlo? Fanfáry prosím. Dopadlo to výborně. Trojúhelníkový sál Music City klubu se povedlo solidně naplnit. Set Pragofky se povedlo odehrát akusticky, ale ne tak, aby měl kdokoliv z fanoušků snad problém poznat jakou že to hraje jeho oblíbený ansábl písničku. A ve skvělé intímo atmošce Kato nejen že odrapoval celej koncik se svojí nemocnou flow a na závěr, padajíc na hubu, ještě absolvoval místní improvizovaný turnaj ve fotbálku, ale hlavně nechal dorazivší „naslechnout pod pokličku“ a pustil publiku nové pecky „Recept“, „Rapvi3m“ a hlavně „Duel“ s beatem od Bobskiho, co prvně slyšel právě tady a teď i jeho vážený autor.
Kombinace Prago Union + Music City se zase jednou osvědčila, narozeniny se oslavili i bez dortu a všemu bylo snad učiněno za dost.
Díky Kyubovi a Ivanovi za spolupráci a podporu, díky Music City za pozvání a díky všem, co jste radši dorazili akčně podpořit PU, než nakupovat v akční cenové nabídce. A tady pár fotek alá FM81:

Zpět