News

Skalní Prago fans číslo 18

Tuhle pravidelně nepravidelnou rubriku jsme poslední dobou pravidelně flákali, jenže tento víkend už jí ignorovat nešlo.
Nejdřív jsme přijeli do klubu Calypsso ve městě Lysá nad Labem a tam potkali v první brázdě trojku radicals – jedno podepsaný triko s jednorožcem a 2 x domácí výroba. Jednou Prago Pyčo a jednou Kato na hrad. Kato se usmál, moc vtipný mu to prý nepřišlo, ale v době prezidentských kampaní a zuřícího sčítání a odčítání hlasů to je náhodou slogan velmi aktuální, co?
Totální lekcí byl ale sobotní Litvínov. Nejdřív přišel týpek v triku Rigor Mortiz, trochu to přehnal s alku-hellem, ale jinak si ssebou přinesl na podpis kompletní diskografii Prago. Slušný. Holky měly trika vlastní výroby promáklý tak, že vypadaly pomalu líp jak ty, co prodáváme my :) A šlo do tuhýho. Týpek vsadil na motiv s vypsanými členy Prago Union Livě Bandu a když už jsme si mysleli, že nás nemůže překvapit vůbec nic, tak se zul… Boty Prago domácí výroby jsem ještě neviděl, nenapadlo by mě, že se do nich někdo pustí, natož že by to mohl někdo takhle promáknout. Ale od toho je Litvínov, aby vás překvapil. Hustý, ne?

Zpět