News

Kucí z Pragofky v Budějicích (Café Klub Slavie, 19.10.)

Pátek 19.10. Budějice. Proč čekat něco jinýho, než velký věci, když se Prago Union vrací na místo činu po roce? Když se vracíte na místo činu, kde to minule hořelo plamenem hvězdy jasné. Jednou v klubu a jednou na celým náměstí. Odkud je spousta vašich kámošů a parťáků ve zbrani. Když se sem dolu konečně dostáváte i s Livě Bandem do klubu a hrajete v krásným prostředí Café Klubu Slavie?
Důvodů očekávat něco jinýho, než triumf se i v návalu skromnosti mnoho napočítat nedá. Dorážíme na pozici, obdivujeme krásný renovovaný BáWo šéfa baru a můžeme tahat na plac. Klub útulnej, ani velkej, ani malej, zkrátka tak akorát na parádní koncik. Solidní světla, přítomnej technik, velmi vstřícná produkce, kurva štípnete mě někdo do artroskopickýho kolena nebo jak to bude?
Podobně to jede i při samotným konciku. Navíc stále platí, že „vždycky se radujem, když se lidi sejdou“ a nic na tom nezmění ani to, že zrovna nevypadávají pod tlakem z oken a všech netěsnících míst. Atmoška vynikající, a to se počítá.
Zdravíme Ramela a děkujeme Lukášovi a celůý partě z Café Klubu Slavie za pozvání a parádní servis a všem, co dorazili za to výborný atmo. Myslím, že se ještě uvidíme.

Zpět