News

Vybroušený závěr – Diamond D + Livě Band na HHK12

Jestli po čtvrtku s PIO Squad a pátku s Prago Union zbyly Livě Bandu nějaké sny, dlouho se s jejich splněním Radimo, El Boogie, Mrakofka a Watcha netrápili. V sobotu 18.8. se jim totiž na Hip Hop Kempu splnilo víc, než v co kdy mohli doufat.
Odehráli velmi důstojnou roli na jednom z největších festivalů svýho druhu na světě. Bez technických trablů, které by je shazovali. Odehráli velmi solidní set s Diamondem D, tedy týpkem, co má právo si připadat jako „chodící legenda“, „ikona“, „best producer on the mic“, který má doma Grammy a jeho první klasická deska Stunts, Blunts & Hip Hop zrovna slaví dvacetiny. A viděl jsem už podobných „neříkejte tomu comeback“ comebacků a pokusů o ně kvanta. A stejně jako většina z nich byla naprosto nedůstojná, tohle byla pecka.
A kdyby ani tohle všechno nebylo dost, představte si, že v totálním nadšení letíte ze stage dvacet čísel nad zemí na létajícím koberci z euforie a když přiletíte do backstage, sedí ve vaší šatně spoluzakladatel labelu Stones ThrowEgon a s ním i sám Madlib, dávaj vám kolegiálních pět a ptaj se vás, kluka z Prahy, „jak to máte prodrátovaný, že to s tou kapelou tak skvěle hraje a jak ekvalizuješ samply?“ Tomu se říká démantový závěr.
Za fotky díky Chemikovi, Perníkovi a F81.

Zpět