News

Máte sklep? – Prago Union v PoPoCafé

„Dneska to bude takový komorní, bez kapely.“ říká Kato, když vítá lidi, co dorazili do PoPoCafé Petlu na Újezd. No, komorní to opravdu bylo. Jen do té komory dorazilo asi 200 lidí, pač víc už se jich tam nevešlo. A protože se vždycky radujem, když se lidi sejdou, jel mejdan na plný koule, prohibice, neprohibice. Skalní si vyrobili vlastní merch, když toho našeho se ne a ne dočkat. El Bahrajný a Mrakofka řádí jak černá ruka, přesto, že dneska ne na jevišti, nýbrž v hledišti. Rozhodli se alespoň protančit střevíce a předvést svoje gangster boogie.
Bylo to intímo. Vzduchu se nedostávalo. Krom schodů a první řady nad nima nevidno ničevó. Zvuk občas zahaproval. Ale to hlavní – pecky od Pragofky a skvělá atmoška tady byly s náma, a to je to, co se cení. Když Maro obratem po konciku pouští legendary „Sklep“, zní to jako perfektní závěr a vystižení nálady celýho dnešního večera. Máme sklep!
Díky Michaelovi za pozvání a pokus o přeplacení :) A všem, co na nás přišli propotit triko. Vidíme se 15.11. v Lucerna Music Baru.

Zpět