News

Barevný Prago Union zablikali na černobílý noci

Sobota 21.7., Hostinné, Black & White Night, koupaliště… Všechno by vypadalo báječně ještě než Dezorient Express s Prago Union opustil Vršovice, jenže… Jenže ono počasí se v lepším případě mračí, v horším na nás prská a povětšinou na to rovnou bez bázně a hany prostě chčije. Jak tohle dopadne?
Podhůří Krkonoš. Parádní prostředí. Areál starýho, nepoužívanýho místního koupaliště – „město nechce dávat prachy, asi má jiný priority a tak to tu chátrá“ dostáváme vysvětlení v kostce pár vět když šlapem vlahý pažit.
Na pódiu místní punková legenda v klobouku s kytarou. Největší úspěch má místní hymna „Tráva“. Moderuje další kultovní domorodec – dreadatý Rošťák s bezdrátovým mikrofonem vzadu za pasem svých bílých kalhot od obleku v roli kvéru. Chčije fest. Občas vypadne elektrika. Prostředí je vážně dřevní. Kde jinde ale hledat skalní fandy, když ne v podhůří? Lidi jsou naprosto skvělý. Přes lehce skautské podmínky z toho všeho tady dýchá možná trochu naivní, ale o nic méně krystalické nadšení pro věc. Prago to sypou pro všechny flinky a floutky, který skáčou nadšením metr do vzduchu. „PPS“ zní premiérově v live podání a můžem na fotbálek.
Hostinné, díky moc, byla to paráda. Díky Izabele Grundový za fotky. A hlavně: díky Matějovi a celý jeho partě za uspořádání a starost o naše pohodlí a doufám, že se ještě uvidíme.

Žádné komentáře

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Zpět