News

Romantika ve Stromovce (Majáles, Stromovka, 4.5.)

Majáles ve Stromovce v Praze byla výzva s velkým V. 7 stagí, akce jak kráva s velkým K a protože náš kapelník Rejdymou se večer chystá za kanál, hrajeme na Red Bull Tourbus stagi jako první kapela. No, tak to by taky mohl být průser s velkým P.
Bez ohledu na šuškandu, co nás předchází přicházíme včas. Tak včas, že ještě nejedou akreditace. Tak včas, že ještě o hodinu dřív, než je předepsaná hodina před zvukovkou. Red Bull Tourbus je parádní, ale prostor na jeho střeše je o dost menší, než nejmenší rozměr pódia, co píšem na pěkný PDFko našeho stage plánu… Škatulata hejbejte se a jsme ready.
3 hodiny v pátek není úplně prime time, ale podobně jako třeba loni na United Islands se zase přesvědčujem, že Praha svojí Prago partu ve štychu nenechá. Máme narváno jak kdyby sem ty lidi přišli jen na nás. Díky vám. Hodina na střeše uteče jako by nic. Dokonce takovým fofrem, že ani nestihnem zahrát „Verbální atentát“. Bylo to ale i tak skoro dokonalý.
Parádní počasí, parádní publikum, spousta lidí v tričkách Prago Union zpívá refrén „Hey!“. Úplná romantika. A nepřipadej si jako rocková hvězda, když máš autobus jak Bon Jovi. Skvělý. Díky všem, co nás dorazili podpořit. Díky Honzovi za Tourbus, díky Evě za servis, díky Michalovi za pozvání a díky Teri za supr fotky. Madžáles pro realitu.

Zpět