News

Nikdy není pozdě – Prago Union na akci pro Drop In

Prago Union byli osloveni podobně jako celá řada dalších kapel, s akcí na podporu ordinace Drop In, která má být uzavřena. V neděli 15.4. proto vystoupí v pražském Lucerna Music Baru v klasické MC/DJ sestavě Prago PyčoKato a DJ Maro se skladbou „Bestiář“ jako součást večera, jenž bude přenášet Česká Televize. Více o celé problematice a večeru, jenž na ni má upozornit v následujícím textu od organizátorů:
Praha 1 se rozhodla zavřít ordinaci Ve Smečkách 8, údajně není vhodné umístění ordinace v centru města, kde sídlí velké množství veřejných domů … Drop In obdržel výpověď ke dni 1. 5. 2012. Již 2 roky též Praha 1, neposkytuje středisku Drop In žádné dotace.
Řešení Drop In vidí v přemístění střediska do jiné lokality, za podpory města Prahy.
Koncert a televizní přenos by měl pomoci medializaci situace Drop In, podpořit myšlenku Drop In a zachování substituční terapie … Měl by pomoci získat náhradní prostory, případně finanční podporu formou darů a DMS.

Na koncertě v Lucerna Music Baru v neděli 15. 4. přijdou Drop In podpořit:
Abraxas / Robert Balzar / Dan Bárta / Ondřej Brousek / Tereza Černochová / Roman Dragoun / Viktor Dyk / Tonya Graves / Private Collective / Republic of Two / Jasná Páka / David Koller / Jan Křížek / Colorblinds / Matěj Ruppert / Mig 21 / Kryštof Michal / Prago Union a další.
Přijďte i vy!

Zpět