News

Punk rap (Martin, FBC, 25.2.’12)

Je fajn, dostat se díky živé kapele občas i do jiného prostředí, než je klasika rap. Někdy se ale taky stane, že je to někde mezi zombie bálem a peklem a výsledkem je punk rap.
Ve Funky Bastards Clubu v Martine se děli věci, co vstoupí do legend. Když publikum během koncertu kejve hlavu, je to fajn. Když skáče, je to super. Kde to ale je, když dělá během koncertu kotrmelce, fou rýl? V Martine, v FBC. Že Kato sázel fóry a hajpoval jak o život, že to El Bahrajný válcoval za studena, Mrakofka hrabal do strun, jak kdyby na tom závisel jeho hustle, Watcha tvrdil groove, Rejdymou dul, až se hoty zelenali, Maro se nenechal zahanbit, protože Martin skreče potřeboval jako svině škrábání a Tomáš si mohl na pultíku prsty ukroutit… To bylo asi místňákům v delíriu trochu fuk, ale hlavně, že se všichni bavili. Atmoška jak z narvaný zkušebny byla ale i tak nezapomenutelná.
K tomu ještě bydlení na fotbalovým staďáku – připadáme si jak Maradona, teď už jen to vytápěný záchodový prkýnko a non stop přísun zmrzliny a je to tam.
Díky Gabovi za to, že se vyznal v indiánském uzlíkovém písmu místních kabelů. Díky Martinovi Fedorovi, který tenhle Martin nafotil. A samozřejmě díky Majkymu za pozvání.

Zpět