News

Další víkend se blíží – Ostrava a Martin čekají

A už brzy se dočkají. Dezorient Express už se chystá na svojí další štaci. V obou případech to bude návrat na známá místa, kde už Prago Union zažili legendary kalby v minulosti, ale protože vzpomínky na ně blednou a dlouho jsme tam nebyli, těšíme se jak kdyby to bylo poprvé.
V pátek 24.2. bude Žihadlo polykat kilometry směr Ostrava, tedy pardon Ostrava!!! Sejdeme se opět v klubu Marley, kterej nás už viděl i s Livě Bandem, ale jelikož to minule byl koncik číslo 3 a teď je to koncert číslo 56 (bavíme se o koncertech s kapelou, samozřejmě) a forma, sehranost i sešlapanost s tím jde nohu v noze a mezitím vyšla deska V barvách, tudíž i repertoár prošel zásadní obměnou, nemůže být zkrátka ani řeči o tom, že tohle už Ostrava viděla. Čuryjon Sound v týhle formě uvidí až v pátek.

Ostrava Pyčo i s tady s mistrem a bude to realita, protože tady dole je všechno strašně reálný!

A v sobotu 25.2. se přesouváme na Slovensko. První koncert Prago Union na Slovensku v roce 2012 uvidí FBC aka Funky Bastards Club ve městě Martin. Tady se na místo činu vracíme přesně po roce a týdnu. Minule byla báječná hiphopová klasika – mikrofon a kola z oceli, co znamenají svět. Tentokrát v plný palbě i s kapelou, nesmrtelnou jak Kostěj Nesmrtelný.

Bude živo a Řáholec. Zajatce ani omluvenky neberem. Pro realitu.

Zpět