News

Víkendový trojboj part 2: Moravská Třebová

Prago Union se pomalu ale jistě rozjíždí k dalším a datům jejich tour. Jen 14 dní po prvním koncerte na Flédě, kterým jsme ukončili ‚lednovou pauzu‘, jsme se opět vrátili na Moravu a to přímo do Moravské Třebové. Byla to vskutku monstrózní logistická akce. Od 9h od rána zkouška, ze které nastalo nalodění do tak milovaného ‚žihadla‘ s vůní KISS a následná cesta.
Varování mrazu a sněhových kalamit se naštěstí nenaplnila a obleva nám umožnila dorazit na místo s předstihem. Po ubytování se v báječném hotelu BEST a prodloužené zvukovce nás čekalo to nejdůležitější. Vyzvednout Kata a Mara v Třebové, tentokráte České, kam je přivážel zpožděný dezorient express přímo z jejich pražské show v rámci mejdanu SWAG v Chapeau Rouge.
Kolik nám to celé trvalo? Na to, že hrajeme už od 9h od rána je už po 1 hodině v noci a koncert stále nezačal, no ten dnešní den trval krapet až moc dlouho. Publikum v klubu Duku Duku, jehož program sliboval ‚Prago Union a Erotika tento vikend‘, nebylo nejpočetnější, ale zato oproti jiným ‚štacím‘ nebylo ještě v tuto ranní hodinu na kaši a tak se tentokrát zombie bál nekonal.
Co dodat ke klubu Duku Duku? Krom toho, že to tam je docela dobrý tam maj neuvěřitelnej zvuk (hraje to tam jak víno!!!) a velmi vstřícný zvukaře, který známe už z Boskovic. Už na zvukovce ne a ne odejít, jak si naše uši šmakovali. Mrak po koncertě prohlásil, že jsme při tomhle koncertě ‚překročili nějakou hranici‘ a musím dodat, že to hrálo prostě skvěle. Bobski to sázel strašným způsobem (OUUU!) a zbytek party se rozhodně nedržel zpátky. Majitelé klubů, nevymlouvejte se na akustiku a zajeďte se přiučit do Moravský Třebový, tam to ví!
Díky Martinovi a Evě za pozvání (snad u vás jednoho dne vyvěsíme tu ceduli VYPRODÁNO, co tam leží v kanclu) a paní Václavkové z BESTu za noční vstávání a otevírání vrat!
Fotky si můžete prohlédnout ZDE:

Zpět