News

Prago výkent – Chapeau, Duku Duku a Nordix

Je tu další víkend Prago Union a další víkend nadupanej hraním. Tentokrát ještě více, než obvykle. Začínáme už dnešním doublem. Kdo chce vidět Prago Union po dlouhé době v Praze v klasické sestavě MC/DJ, dorazí do klubu Chapeau Rouge na akci SWAG. Otvírá se v 19:30, začíná se ve 20:00! Buďte ta včas a pokud si chcete být jistí, že na vás zbude lístek, skočte si ho do Chapeau pořídit v předstihu.
Jakmile to v Chapeau skončí, skočí Kato s Marem do vlaku, který je veze směr Moravská Třebová, kde mezitím Livě Band postavil a nazvučil koncik s celou kapelou. Pokud ne úplně vyzpytatelné počasí nestanoví jinak, vypukne v 00:30 v klubu Duku Duku místní premiéra Prago Union + Livě Band, a to si piš, že těžce přiloží pod kotel.

Prago Union v Duku Duku v Moravské Třebové v pátek 17.2.

A ani tam víkendový maratón nekončí. V sobotu se posunem po mapě jen trochu nahoru do Deštné v Orlických horách na akci Red Bull Nordix, kde se utkají s nástrahami přírody a trasy všichni extrémní běžkaři tohoto světa a až si nebudou mít co lámat, proběhne velkolepá afterparty, kde zahrají Prago Union + Livě Band a Navigators a spolu s nimi DJs Baloo a Robot. A vstup je satármo. Vidíme se tam.

Prago Union na Red Bull Nordix v Deštné v Orlických horách v sobotu 18.2.

A jestli neumřou, čeká PU další víkend další výjezd – Ostrava, Martin. Ale o tom zase příště.

Zpět