News

Koncerty, klipy, remixy

Po měsíčním zimním spánku se kluci z Prago vrátili i s Livě Bandem na česko-slovenská pódia dvojkoncertem na Animal festu v Pardubicích a spolu s Hněddými Smyčci si dali repeté na Brněnské Flédě. A jelikož bylo čekání dlouhé, vyplněno bylo hodinami bloudění dýmem ve Strojovně.
Již brzy se tedy můžete těšit například na Prago verzi skladby „Některé Otázky“ z připravovaného projektu spřízněné kapely Mňága a Žďorp, které vyjde 1. dubna. Ale kdo ví, třeba vám ji Mňágové pustí i dříve.
Dotazy směřujte na ně a zatím si můžete poslechnout dubplateovou verzi „vánočního“ Roláku, kterou Kato nahrál pro Ecstatic Sound z Vrchlabí:

Další novinkou z kempu Prago bude konečně i další ofiko videoklip, který vzniká pod taktovkou Tvision (www.tvisionmedia.cz) ke skladbě „Bezedná Noc“ z alba Dezorient Express. Kato se dokonce při této příležitosti vrátil i k jejímu mixu, takže očekávejte i lehce updateovaný sound. První klapka padla již před nedávným koncertem v Brně a na výsledek se můžete těšit zhruba za měsíc či dva.

Krom toho všeho Prago nezahálí a vznikají i věci nové, jenže to bysme ještě o dost předbíhali. Takže zatím navštivte pragounion.cz pro podrobné info k nabitému koncertnímu programu Prago Union a stavte se zapařit s klukama, když budou někde poblíž vás. Neměl by to být problém.

Zpět