News

Je libo Prago naživo a klasicky? Doraž 17.2. na SWAG do Chapeau Rouge

Koncert Prago Union v klasické MC/DJ sestavě? Rap v „2 gramofony + 1 majk“ balení a ještě v Praze? To tady nebylo celkem hodně dlouho. A hodně dlouho to asi zase nebude. Když to bylo posledně, byl srpen roku 2010 a já prvně viděl lidi na hiphopové akci nabízet výběrčímu na dveřích trojnásobek ceny lístku, jen aby se dostali dovnitř…
Teď se po více jak roce a půl vrací Prago Union na stejné místo – do Chapeau Rouge znovu, aby v klasickém DJ/MC hávu předvedli všechny svoje pecky. Všechny znamená ze všech desek – z HDP, Dezorient Express a V barvách, plus bonusy jako „Rolák“ k tomu. Kapela vyslyšela volání svých fanoušků a všichni, kdo se po vyprodaných Lucernách s kapelou nechali slyšet, že jim chybí intimní atmoška menšího prostoru nebo že jim přijde, že hlavní šéf večera – Kato je trochu ve stínu všech těch nástrojů na pódiu – vy všichni si tedy v pátek 17.2. můžete v Chapeau Rouge přijít na své. Protože nezapomeň: „Nemůžeš řvát Prago Pyčo a nemyslet tím Kato a Maro“.
Mejdan se jmenuje SWAG, koncert Prago na něm začíná už ve 20:00!!!! Koncik stojí 150 Kč a po něm mejdan pokračuje až do rána striktně vinylovou DJskou nocí ve všech třech patrech, kde se předvedou tito DJ’s v těchto stylech:
* Hip Hop * Breaks *
JON KENNEDY /Grand Central/Tru Thoughts, UK/
STICKY DOJAH /MPM, D/
TUCO /Meanbucket.com/

* Drum’n‘Bass *
NASTY NO STARS:
BABE LN /Radio 1/
STANZIM /Radio 1, Volný průběh/
GHONZALES /Roxy, Beatcase/
feat.
MC VAANT /Alef Zero, vaant.cz/

* Funk * Soul * Groove * Boogie *
DJ MACEO /Grundfunk / Radio Wave/
DJ CASHMEER /Boogie Night/

Když přijdete až po koncertě, přijde vás párty na 50 Kč, s lístkem na koncert za 150 můžete zůstat až do pěti do rána a roztáčet svoje boogie.

Zpět