News

Prago (pro) zvířata

Čtvrtek 2.2. definitivně a oficiálně ukončil čekání na další koncertní sezonu Prago Union Livě Bandu. Ukončení čekání probíhá v Pardubicích v klubu ABC, kde se koná dobročinná akce s dlouhou historií – Animalfest.
Přestože by to někomu mohlo podle názvu evokovat apokalyptickou kalbu, kde z lidí pod větší než malou dávkou alkoholu vylézají na povrch zvyřátka v nich ukrytá, proběhla celá akce ve velmi převelmi příjemném duchu a přátelské náladě. Kapela si koncik mega užila, lidi pod pódiem, jak se zdálo, na tom nebyly o nic hůře a v ničem za pódiem nezaostávali. A když kapela cokoliv potřebovala, byl tu všudybyl Pítrs a jeho homies, aby se o to okamžitě postarali. Objeli jsem toho už hodně, ale tohle byla asi nejlepší péče, jaké se nám kdy dostalo.
Díky všem, co přišli, užili si akci a ještě podpořili dobrou věc, díky Pítrsovi za pozvání a naprosto příkladnou péči o kapelu. A nakonec tu máme atmosférické ČB fotky z PA, co nám poslal Aleš Formánek, jemuž také náleží pochvala a poděkování před nastoupenou jednotkou. Díky a vidíme se na dalším mejdanu.

Zpět