News

Den předtím (Apollo 13, Prostějov, 23.12.2011)

Strávit ještě ráno Štědrého dne skoro tři kila od baráku nezní v kapele plné ženáčů jako ten nejlepší nápad. Ne, zní to tak blbě, že už jen máloco by mohlo znít hůř. Respektive znělo by, kdyby byla bývala nebyla řeč o Prago Union Livě Bandu a klubu Apollo13 v Prostějově. Kombinace PU + Míra + Malda + vrtule a bazén alá Apollo prostě musí zafungovat i o státním smutku den před Vánocema.
No, pravda je, že ke zmiňovaným okolnostem se přidali ještě dva trumfy, ultra oslizlý počasí a koncik TyNikdy v přilehlém Olmiku, o to větší dík a respekt všem, co příjemně zaplnili klub a posílali energii na pódium, ze kterého se jim to vracelo jak bumerang skoro dvě hodiny. Místní modelky se měli do čeho vyzývavě kroutit, jejich džís měnit na báru čedar za ohnivou vodu, místní tanečník electric boogie do čeho dávat poctivej vozembouch. Zkrátka: bylo to veliký a památku VH jsme snad koncikem uctili se ctí.
Zdravíme Maldu, jeho úsměv i stojánek z Merkura, zdravíme Míru Hasu a děkujem za pozvání i servis, zdravíme všechny, kdož dorazili a zapařili a zdravíme Petra Konšela, kterému děkujeme za fotky.

Zpět