News

Kalení oceli v hiphopovém hávu (Třinec, Bar-Rock-O, 18.11.2011)

Třinec nastolil už příjezd do města. Naprosto epická scenérie Třineckých železáren určuje atmosféru. I Mraky Mrak, kterej je z Litvínova
nejdřív prohlašoval, že tady to aspoň vypadá, že to postavili lidi, ale druhej den už mění názor a uznává, že je to přísnější, než jejich chemo-továrny.
Na místě tělocvična obložená vajíčkovejma formama, tz.v vajíčkama nakoplý promotéři a před-hospoda vytapetovaná metalovejma plakátama. Na jednu hiphopovou akci tu připadne tak osm metalovejch, holt město metalu/oceli. Zkušenosti s kalením oceli přenesli místní i na kalení jako takové a Praaaago Čůůůůůryjo se nenechali rozhodně zahanbit. V backstage ukázkovej catering. Jameson v dárkovem plechovém futrálu, talíře sýrů a salámů, ovoce, voda, kola a tři ubalené jointy… Jde se na věc.
Problémy se zvukem + únava + zapomenuté Serato desky = stand up comedy hip hop show – alespoň tak to bleskově pojmenoval Watcha. Kato dává fóry a na sebe velmi nezvykle a velmi intenzivně hypeuje crowd (Třineeeeeeec) a Mrakovski drtí na kytáře téměř hammering, oceněn zdvyhnutými obrácenými paroháči místních metalovýchch fandů.
Výsledek? Přes 300 lidí, všichni nadšení, prostě koncert, co měl i přes problémy se zvukem grády a tah na bránu! Díky Michalovi za pozvání a zacházení, díky třineckejm metalákům za skvělou podporu a vidíme se příště. Tady pár fotek, kde všechno zachytil F81.

Zpět