News

Divočina ve Stounu (Frýdek Místek, 100un, 28.10.’11)

Ve Stounu je to vždycky dobrý. Ne, ve Stounu je to vždycky skvělý. V pátek 28.10. to tam ale bylo zatím nejlepší, co tam Prago Union kdy zažili.
Na našich vlastních stránkách nás nic nenutí zachovávat profesní nebo jakýkoliv jiný odstup, tneme rovnou do živýho. Stoun byl totiž živej, doslova živočišnej. Muzika a pyžmo se tam prolínali. Chlápci buřili. Ženský vřeštěli. Všichni chtěli. Kapela jela totálně intuitivně, lidi jeli totálně intuitivně. Nevím, co přesně je symbióza, ale představuju si jí asi nějak takhle. Ještě v pátek ráno jsme si mysleli, že Melodce se asi jen tak něco nevyrovná. Stounu se ten var povedlo minimálně vyrovnat. Byl to takovej zážitek, že když kapela slezla z pódia, málem si padla kolem krku za hrdelních zvuků pokřiku vítězů dnešního večera. Úlet, husinu mám, jen si na to vzpomenu.
Navíc tím velkej večer ani zdaleka nekončil. Bylo potřeba to oslavit. Ohnivá voda ať teče proudem. Spousta fans se jala slavit nejen s námi, ale i za nás a z backstage si udělal oslavný průchoďák, ale to vůbec nevadilo. Stejně jako řez hotel/fotbálek/parket partu nerozpojil. Bobski řádil jak černá ruka, mlátil s ním krump. Mrak řádil, mlátil s ním námluvní tanec dvořícího se samečka. Radimo řádil, mlátil s ním J.Dilla. Kato s Marem řádili, mlátil s nima fotbálek. Málokdo zachápal, když si parta dávala privátní moshpit nad ránem. Oslavný kolečko v klubu a pro velký úspěch oslavný kolečko na náměstí. Prááágo Čůůůryjo.
Díky Kamilovi za pozvání, Martinovi za perfektní servis a díky Stoun massiv za podporu, byla masivní. Doufáme, že budeme zase zpátky. A díky Mattesovi za přehnaný hajpování a super fotky.

Zpět