News

Akustický rachot na release party V Barvách v Queensu

Dělat release party se stává rutinou. A protože Prago Union mají radši nápad, než rutinu, zkusili jsme to v pátek 2.9. v Queensu trochu jinak. Zkusili jsme oslavit vydání desky V Barvách (tu si mimochodem můžete objednat třeba u nás v shopu ZDE) akustickým minikoncikem. A kdo dorazil, ten myslím potvrdí, že to mělo šťávu i bez šťávy.
Jedno malý kombo, do něj píchnutý mikrofon a gramofony a jinak Watcha s kontrabasem, Mrak se španělkou, Radimo s přísnou flétnou a klarinetem a El Boogie bušil do krabice zvané kachlon. Repertoár se skládal hlavně z nových kousků. Zazněla tedy „Černobílá“, „Fialová“, „Hnědá“ a „Tónovací“. Lidi museli být potichu, aby bez zesilovačů a beden něco slyšeli. Ticho si vynahradili na konci každý pecky. Lehká nervozita muzikantská je nerozhodila a ocenili každou ze skladeb po jejím konci hurónským řevem. A když jako bonus došlo i na starší a osvědčené kousky – „Furt to tak máme“ nebo „Kandidát vět“, bal sklep Queensu jako jedno Prago, až šel mráz po zádech.
Po šesti kouskách byl nejvyšší čas opustit vedro a vydejchanej smrádek sklepa a rozjet akci „pořiď CD a nech si podepsat, co najdeš“ před shopem. A CD, plakáty a dokonce i sušenky se podepisovali snad dvě hodiny.
CD V Barvách je venku, je to oslaveno, zapito. Díky všem, co dorazili podpořit, díky Queensu za párky a díky Crayovi za parádní fotky.

Zpět