News

Hip Hop Set se ruší, Serial Hip Hop Fest zůstává, ale se změnami


S problémy všemožného druhu se potýkají všichni promotéři. Světe div se, ale ti, co chystají akce, na nichž mají vystoupit Prago, nejsou žádnou výjimkou. Někdo padne díky ohni, někdo klesá díky tomu, že měl velký oči. A protože se některé akce ruší úplně a jiné pokračují trochu jnak, než se původně tvářili, bylo by dobré si vše vyjasnit, než dojde k nějakým zmatkům.
1) Akce Hip Hop Set naplánovaná na 6.8. do prostoru Hradu Vlčtejn se ruší úplně. Parket olíznul oheň, nezbylo z něj krom hromádky popela nic, takže snad příští rok. Akce sice měla naplánovaný záložní prostor pro případ deště, ale dávat letní akci do kulturáku? To je lepší jí se ctí zrušit.
2) Serial Hip Hop Fest naplánovaný v prostorách kempu Josef v Dubňanech u Hodonína na 29. a 30.7. proběhne… Respektive, v tuhle chvíli, tj 19.7. se prostřednictvím svého pořadatele Lukáše Kouřila tváří, že proběhne. Zpočátku snad až přespříliš ambiciózní projekt lehce splasknul, pár jmen z něho ubylo, nicméně pořád nabízí zajímavou zábavu, včetně Prago. Aktuální info najdete na stránkách festivalu www.serialfest.cz

Zpět