News

SDK Europe a triumfální Champion Sound

Premiéra Champion Soundu byla fakt světová. Lajsnout si první hraní před lidma na SDK Europe, tedy asi největším street dance campu na světě, to už chce koule. Dopadlo to ale famózně. Nadšený byl Champion Sound aka Livě Band (Radimo, El Boogie, Mrak a Watcha, doplnění o brazilského perkusáka jménem Dudu). Nadšení byli tanečníci. Byli tam třeba 2 malý kluci, co po chvíli přestali sledovat svého lektora a s otevřenou pusou viseli na naší rytmické sekci. Svět možná přišel o 2 tanečníky a získal 2 bubeníky. Nadšený byl i hlavní organizátor Fidli, který se nechal slyšet: „To je prvně v životě, kdy vidím, aby udělali muzikanti něco pro tanečníky a ne naopak.“
Už teď se domlouváme na hraní na finálových battlech SDK 2012, protože jeden dvouhodinový jam a jeden desetiminutový showcase, nebyli dost a tím to rozhodně neskončilo. Tu skvělou atmošku celého kempu. Ten kotel, kdy na pódium spontánně vletí loňský vítěz světového finále Red Bull BC One. Tu husinu, když začne diktovat Dudu aka ztělesněnej rytmus, Mrak aka Apač solí bomby, El Boogie Man šlape jak funky drummer, Radimo dává na flétnu „Sure Shot“ a hutnej groove korunuje Watcha s jeho basou, to musíme zažít znovu. A do příště už se můžete těšit na krumpovou teamovou rutinu alá Champion Sound, protože to, co tam předvedla dvojka Tight Eyes a Kid Tight Eyes, to bylo prostě nejdál.
Díky Fidlimu za možnost prostor a největší díky Perníkovi, kterej to celý domluvil a ještě nám poslal tyhle fotky z přípravy i samotnýho hraní.

Zpět