Světová premiéra Champion Sound na SDK Europe

Už je to tady, už je to tady… Kolosální, těžkotonážní, heavy událost těžkého heavy break bandu Champion Sound se blíží, blíží… V uších zní ozvěna fanfár jak trubadůři battlí o to, kdo vyhlásí líp tuhle partu, partu… (to zdvojení je ozvěna)
Ne, blbý kecy stranou, kdo chcete prvně naživo vidět, jak se b-boys tancuje, když jim nehraje mrtvý DJ, ale živá kapela, doražte ve čtvrtek 7.7. do Jedovnice u Brna na akci SDK Europe. Uvidíš jak to dávaj El Boogie na bicích, Mrak na kytáře, Watcha na basičce, Radimo na přísný flétně, ságu a MPC a Dudu na perkusích. Uvidíš jak Bobski aka Skibob battlí Tight Eyeze v krumpu, a na závěr daj možná Affro s F81 i dvojičku v robotovi. Pokud si tohle nechceš nechat ujít, plán na čtvrtek je jasnej.
Sleduj video pozvánku, na kterou si Champion Sound pozval Oscarový filmový rameno na točení, a trojhlavou Oscarovou saň na režii ve složení Lucas, Spielberg, Cameron, co se plácla oscarově přes kapsu, aby zpomalila Boogie Manovu hlavu do rychlosti, kdy je vidět. Kontroluj a doraž v teplákovce. Champion Sound pro realitu.
RIP ULI.

A pro připomenutí co a jak že ten Champion Sound vlastně hraje ještě první představovací video:

Zpět