Mersey je naše děkuji

Úplně upřímně, když nám poprvý zavolal Vojta, jestli nechceme hrát ve čtvrtek 30.6. v Brně, neznělo to úplně jako nápad sezony. V tom samým Brně už jsme totiž hráli v březnu na Flédě a v dubnu na Majálesu… Když jsme se ale ptali lidí právě na Majálesu, jestli máme brázdit vesmír po trase D1 znovu, zněl jejich řev jako „Jo“. Rozpaky se změnili v doufání. V doufání, že to v Mersey snad dobře dopadne a nebyl to fakt blbej nápad.
Když jsme ale včera večer do Mersey dorazili, situace předčila naše nejsmělejší očekávání. Klub narvanej lidma v báječný náladě. Vršovice to Žabovřesky neni prablem. Nikomu evidentně nerozhodilo taneční sandál ani to, že jsme dorazili v době, kdy jsme měli přistávat na pódiu. A když jsme tam přistáli, děli se věci. Kondenzovaná atmoška odkapávala z lidí i stropu. Publikum znalo snad všechny texty nazpaměť. Nálada tak familierní, že uprostřed koncertu projde fanda s panákama přes pódium. Teplota a vlhkost taková, že Kato střídá za večer 3 triko a stejně jedu domu jak z koupání. Zkrátka Brno Hardkor, jen tu cestu šalinou ranní vám nezávidíme :)
Zdravíme Mersey, zdravíme Domina, zdravíme Martina Paseku, zdravíme 2 Jaye, zdravíme DJ Sat Onea, zdravíme Vojtu. Určitě se ještě uvidíme, s novou deskou. A díky Kubancovi, který nám poslal tyhle skvělý fotky.

Zpět