Media

United Islands of Prago

Wau. Ještě si rozervat triko, ukázat ostrstněnou hruď a pocitu rockový hvězdy nechybělo v sobotu na Kampě už snad nic.
Protože jsme museli odpolko uhánět ještě do Ústí, nebylo vyhnutí, než na festivalu United Islands hrát poměrně brzy. Před námi za to brala slovenská parta The Uniques. A nutno říci, že za to brala skvělým způsobem. Stejně tak nutno říci, že publikum posedávající před nimi na svých dekách neposílalo zrovna mohutnou vlnu zpětné vazby. Jinými slovy: nejen že se vám chce intenzivně srát, protože jste na fesťáku. A proto, že jste na fesťáku za denního světla. Ale ještě to lidi nebude třeba úplně tankovat bez ohledu na ponton. To mě poser.
Jenže co se stalo během stavby našich cajků, to jsem ještě na našem konciku neviděl. Řídké sedící publikum se během deseti minut změnilo v nahusto stojící publikum a když kapela začínala, bylo před ní na Kampě tolik lidí, kolik se tam vešlo. Kdyby chtěli Prago Union Livě Band zkusit stage diving, tohle byla ta chvíle, kdy nebylo kam uhnout… A když po koncertě PU publikum opět citelně prořídlo, neciťte se pak jak rocková hvězda
Díky Davidovi za pozvání, Báře, Ondrovi a všem, co se o nás starali na místě za skvělý servis a vám všem, co jste dorazili za skvělou atmošku toho ranného sobotního odpoledne. Tady je pár fotek od Craye, díky i za ně.

Zpět