Media

Votvírák, Prago, Rytmus, Řezník, emoce a nějakých 6.000 pod hiphopovým pódiem


Votvírák aka první zkoušku širým nebem, velkým pódiem, velkým očekáváním a opravdovou festivalovou atmoškou máme za sebou. Úspěšně za sebou dalo by se asi říci. Na pódiu na úplnej závěr pátečního programu šest cápků. Pod pódiem na úplnej závěr pátečního programu šest tisíc cápků. Byl to zkrátka zážitek. Začínalo se lehkou alternativou a i když Michal Cimala & Drndrn s Radimem na ságu nebo Bonus s Plug N Play neměli kdovíjakej kotel, svoje si určitě obhájili a obzory přítomným rozšířili. Řezník se zástěrou a maskou na ksichtě + De Sade s krví na ksichtě začali hecovat radikální první řady. A od chvíle kdy na pódium vlezli TyNikdy v komplet sestavě už to bylo maso – vážně monstrózní porce. Moja Reč si fanoušky povodila jak se sluší a patří na kapelu jejich formátu a Rytmus byl kapitolou sám pro sebe. Fotili se s ním fanoušci a fanynky. Bylo jich hodně. Byli mezi nimi příslušníci Policie, zdravotníci, prodavači langošů, vystupující z jiných pódií… Rytmuse chtěl v pátek vidět asi úplně každý… Tedy možná až na ty dva, co hodili šlupkou od melounu. No a na závěr Prago Union Livě Band. Co k tomu říct? Mrkněte na fotky a videa, byla to sranda. Watcha tvrdil basu i bez odpálené pojistky na kombu, Mrak drtil kejtru, Bobski solil na bicí. Radimo posílal ven obsah plic skrz fujary, Maro škrábal jak kdyby ho poštípali všichni komáři světa a Katokomba to všechno glosoval. Závěr, kdy přišel Matěj Ruppert, který sledoval i s Romanem Holým poctivě celej koncik, s tím že by spontánně zahostoval a jelikož neměl, co by do pecky „Kandidát vět“ zazpíval, tak dal electric boogie s mikrofonem v ruce, to už byl jen takovej bonus.

Fotky najdete třeba na stránkách Poslouchej.net (ZDE), na Mafitel.com (ZDE), najdete je i na Facebooku Pedro Reports aka Ježíš (ZDE) nebo u Chemika (ZDE) a nepochybně i na jiných místech.
A pokud máte radši videa, můžete zkusit třeba tyhle dvě nebo se ponořit do YouTube najít si ty další svoje.
Prago Union Livě Band – Verbální atentát

Prago Union Livě Band – Myšlenkovej pochod

Vidíme se na dalších fesťákách. Vždy aktuální a kompletní seznam všech našich potvrzenejch hraní najdete na jediným místě: www.pragounion.cz/koncerty/

Zpět