Prago Livě tento víkend? KC Jitka – Jindřichův Hradec a Nu Spirit – Bratislava

Pokud byste tento víkend rádi viděli Prago Union + Livě Band nebo byste rádi rozšířili svůj šatník o nějaké Prago trigo, případně sbírku muziky o CD HDP, Dezorient Express nebo snad vinyl Kings Of Prague II, případně to nejlépe všechno zkombinovali, šance jsou hned dvě.
V pátek 20.5. v Jindřichove Hradci v KC Jitka, kde spolu s Prago Union + Livě Band vystoupí ještě De Zrechts, DJs: Maro, Kato, Flux a F.I.L. a další info najdete na www.kcjitka.cz nebo www.gurmanclub.cz
Pozvánka od Livě Bandu, hrajícího akustickou verzi pecky „Furt to tak máme“ na kontrabas, přísnou flétnu, balón a španělku vypadá takto:

A ten podavač balónu připravenej nebyl, to zařídil vesmír.

Šance číslo 2 je na Slovensku, v sobotu 21.5. v Bratislavě v Nu Spiritu. Prougrem je následující: Prago Union + Livě Band, + DJs Vec, Jazzy, Metys, Maro a Kato, další info na www.nuspirit.sk
A tady je pozvánkový jam na téma „Zakázaný ovoce“, kde si přizvukuje stará basa od Primasa, dyyyk more španělka, bubnovací stůl a přísná flétna spolu s přísnou Radimovou slovenčinou do piče, doraž na Prago Pyčo.

Zpět