Media

Luxus rap v Luxoru (Česká Lípa 30.4.)

I v sobotu v Český Lípě se odehrávali velký věci. Nejdřív to naše osádka pod vedením svého zkušeného šoféra vzala zkratkou. A protože každá zkratka je v něčem delší, vedla zkratka ne do České Lípy, ale do Českého Dubu.
I tak jsme ale byli na místě včas a hlavně, v kapuce se ukrýval Quasimodo aka DJ Marod aka DJ Maro aka Don’t call it a comeback. Po několikakoncertové pauze se tedy vrátil hlídač kol z oceli na svůj flek a prověřilo ho českolipský publikum, který bylo prostě skvělý. Určitě už jste slyšeli tu výmluvu taky. Určitě už jste se šli taky DJe aspoň jednou v životě zeptat, proč hraje na párty, kde je napsáno RAP místo rapu MRTKU? A dost pravděpodobně vám řekl jednu z variací na okřídlené „já vím, ale musím, protože na nic jinýho by holky netancovali“. Pokud jste tedy propadli dojmu, že holky zničili rap, doporučuju výlet do klubu Luxor v Český Lípě. Zjistíte, že holky umí pařit i na Method Mana nebo Beatnuts. A co se asi tak mohlo dít, když před takhle rozjetý dav přišli Prago Union? Jo, tak přesně to se i dělo. Velkolepý mejdlo galaxielních rozměrů.
Extra velkej pozdrav a díky letí pro Petra Zítu, který to celý uspořádal a dokázal lidi dotáhnout i v den, kdy lidi chodí k ohňům pálit, někdo i čarodejnice a ve stejný den, kdy jiný druh lidí leží u telky a sleduje hokej. Pokud byste chtěli vidět fotky, pár pěknejch má na svým Facebooku Ondra Pomykal, najdete je ZDE:

Zpět