Media

Prago na Madžálesu v Brně

Majáles v Brně byla velká sláva. Jen Prago Union a lineup, to byl od začátku oříšek. Chtěli jsem na Majálesu hrát, pořadatelé chtěli to samý, ale zároveň už jsme slíbili koncert v Sokolově. Zmatením jazyků se povedlo vyhlásit, že máme hrát jako poslední bod programu 3. stage a nakonec jsme hráli od pěti do šesti… Ale hráli a byla to peckovice do palice.
Mrzí nás to doteď, že jsme nemohli pobejt dýl, protože DJ Marod se ještě doma dával dokupy z polibku života, co si dal na byciklu s autem a v sestavě Kato + Radimo jsme vyrazili úplně prvně. Nervozitu uzemnil Jameson jak tlapa medvědí a šlo se na věc. Reakce nad očekávání. Když si Kato na pódiu poskočí, to už musí bejt. Na Majálesu v Brně si poskakoval skoro v jednom kuse a jel jak o život. A Radimova sóla na flétnu i ságo lidi cenili a zuby při tom cenili a Radimo zadul jako by chtěl rozfoukávat oblaka. Brno massive přivítal Prago Pyčo jak se patří, první řady pumpovali jak ďas, jela i pařba na ramenou silnějších houmís… Připadali jsme si s tím davem před náma skoro jako Bon Jovi, dokonce i déšť ustal. No zkrátka, Majáles v Brně v pro nás velmi přehektizovanej den, byla totální bomba.
Díky všem, díky kterým jsme se tam mohli podívat. Díky těm, co se tam o nás starali. Díky vám, co jste udělali tu skvělou atmošku… A jak jsme vám slíbili už z pódia – 30.6. budeme zpátky v Brně – najdete nás v klubu Mersey. A v pátek 6.5. jsme zpátky na Majálesu ve Stromovce. Vidíme se tam i tam.
První fotky z Majálesu v Brně najdete na stránkách Studentskaleta.cz ZDE: kdybyste věděli o dalším, kde jsou třeba Prago vidět i více, dejte nám vědět.

Zpět